URIAH HEEP HOLLAND TOUR 2004

 

Setlist : Easy Livin | Shadows of Grief | Pilgrim | Cry Freedom | Stealin | Wise Man | The Other Side Of Midnight |  Devils Daughter | The Wizard | Gypsy | July Morning | Bird of Prey | Bad Bad Man | Lady in Black

Uriah Heep overal succesvol...foto's en recensies nu op de website..voortdurende updates de komende uren...dagen...weken....maanden....tot de volgende Heep!!!.

Mail ons wat jij er van vond | click hier      

update 7 maart 2004

 

Er is bestaat geen fanclub in Nederland. Wel is er de Uriah Heep Holland website en de nieuwsbrief waarop 320 fans zijn aangesloten. Schrijf je gratis in en ontvang het laatste Heepnieuws. Wordt lid van de Heepfamilie zonder kosten of verplichtingen.....
Vul je e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Hosting door YMLP.com

 

All gigs

Het was een geweldig concert vorige week vrijdag in zoetermeer, Het was 31 jaar geleden dat wij Uriah Heep hadden gezien in Den Haag. En als ze dit jaar aan het eind van dit jaar weer un London optreden zijn wij ook van plan om hier naar toe te gaan.

 Hennie en Liesbeth de Groot, Sluiskil

Na 34 jaar fan te zijn en de lp's verwisseld voor cd's maar nog nooit de band in levende lijve te aanschouwen, was nu het moment aangebroken.Ik teerde nog op de muziek van de ouwe Heep totdat een collega met een DVD op proppen kwam en zei dit moet je een even zien.Toen was mijn enthousiasme gelijk aangewakkerd en zou en moest de band nu zien.In Hardenberg hebben we werkelijk genoten van het voortreffelijke optreden van de band, ook het plezier in spelen wat de bandleden uitstralen doet je goed.Het was werkelijk fantastisch en het smaakt naar meer. Zondags nog lekker nagenoten van de gekochte DVDs.   

Foppe Slotegraaf

Uiteraard een fantastische show, en dat 5 minuten fietsen van mijn huis. Jammer dat het geluid niet altijd up to date was, zeker tijdens July morning en de rustige nummers had het iets minder gekund, (of komt dat omdat ik 44 ben?)

Verder fantastische sfeer,bedankt voor jullie inspanningen.

Aart Bentsink Hardenberg 

Ik zag Uriah Heep voor het eerst live in Assen in een piepklein zaaltje tijdens de Equator tour.

Ze maakten toen een verpletterende indruk op mij. Nu, zo'n 20 jaar later maken ze in Hardenberg nog steeds een verpletterende indruk op mij en iedereen die de moeite nam om hun concerten te bezoeken. Het enthousiasme dat de band ten toon spreidt werkt bijzonder aanstekelijk. Het is verbazingwekkend hoe fris ze het nog steeds kunnen brengen.

En wat is Trevor Bolder toch een fantastische bassist!! Er zijn in de business weinigen die zich met hem kunnen meten!!!

 Harm Bebingh, Assen

Het concert van Uriah Heep op 6 februari in Zoetermeer was voor mij een aangename verrassing. De afgelopen 30 jaar heb ik alleen het Live-album uit 1972 gedraaid (verveelde me nooit trouwens). Een tijdje terug ontdekte ik op internet dat Heep nog steeds bestond. Uiteindelijk ben ik samen met een oude schoolvriend toch maar eens (zonder hoge verwachtingen) naar een concert van ze gegaan. Mijn ervaring met bands die zo lang bestaan is dat ze vaak een flauw aftreksel zijn van wat ze ooit in hun hoogtijdagen waren. Zoniet bij Uriah Heep! Zelden heb ik een concert meegemaakt waar de muziekanten zo enthousiast speelden. Ze hadden er echt plezier in en genoten zichtbaar van de reacties uit het publiek. De hardrock van de jaren zeventig leeft nog steeds en dankzij Uriah Heep vernieuwd deze muziek zich ook nog. Natuurlijk heb ik gelijk mijn schamele Heep-verzameling aangevuld met nieuwe live-cd's en dvd's. Na dertig jaar toch nog fan geworden, ik kan niet wachten tot het volgende concert, hoe eerder hoe beter! 

Frits Jansen, Zoetermeer

Ik ben nog steeds onder de indruk van de concerten van afgelopen weekend, ben bij alledrie geweest en het was geweldig. En tevens wil ik de mensen van het Uriah Heep promoteam bedanken voor hun geweldige inzet tijdens de pre- en afterparty's. Hope to see you all again soon with Uriah Heep the worlds greatest rockband.

Koos van Staveren

Ik wilde toch even zeggen dat ik geweldig heb genoten van het concert. Ik stond vooraan en ik sta dus ook op vrijwel alle fotos op het net bedankt voor alles.

Petervan der Aa

Ik wilde maar even zeggen dat ik UH concert, de pre en afterparty helemaal te gek vond!!

Ik was vorig jaar bij het Arrow Classic rock festival en heb UH toen ook gezien. Toen klein, van een grote afstand, nu heel dichtbij. De persoonlijke sfeer tijdens het concert, het contact met het publiek was echt top. Wat het voor mij een super avond maakte was:

- de perfecte organisatie!
- de bandleden: wat een aardige & toegankelijke gasten! Top dat ze met iedereen gewoon een praatje staan te maken
- de verloting van de video's/cd's
- het publiek, de aanwezigen, de sfeer was gewoon erg goed. Net zoals bij het Arrow festival, alleen maar goede sfeer
- en uiteraard de perfecte muziek!

Groetjes & tot heep,

| Mary Angel

Wat een geweldige show van Heep afgelopen zondag, ik heb ontzettend genoten, helemaal uit mijn dak gegaan.

Ik kocht bij jou de dvd magic night en had dinsdagavond even tijd om te kijken........! En weer heb ik genoten, wat een mooie dvd, echt te gek! Mijn complimenten aan ieder vooral ook aan jullie. Ik zie en lees dat jullie veel doen voor Heep en de fans, geweldig. Ik hou van Heep, al heel lang en dat zal nooit overgaan. Heep is echt een onderdeel van mijn leven, ik vind de band zo tof, altijd zo aardig en enthousiast. Dank jullie wel !

| Hannie, Helmond.

 

Ben nog steeds aan het bijkomen van het geweldige, fantastische, helemaal te gekke Heep-weekend. Ik blijf glimlachen als ik aan alles terugdenk. 

De geweldige optredens, de goede sfeer, het vreselijk leuke persoonlijke contact met de band en crew, weerzien met oude Heep-vrienden en kennismaking met nieuwe. Kortom, drie dagen feest, met z'n allen in Heep Heaven. Ik ben erg blij om deel uit te maken van de grote Heep familie. Tot ziens ergens in Heepland!!!
 
| Marije Essink


Ook van mijn kant even een reactie op het concert van Uriah Heep

dat ik bezocht heb in Hardenberg.

Zeer goed concert. Wat opvalt is dat de heren nog steeds met veel plezier een concert geven. Het is voor hun niet een verpliching maar ze hebben er zelf ook zeer veel plezier in en stralen dat ook uit De zangkwaliteiten van Bernie : geweldig en hij heeft het weer eens laten horen. Het enige dat ik toch nog steeds mis is het Hammond orgel zoals Ken Hensley het in de jaren liet horen. Phil komt er bij in de buurt maar het toch. Wel valt me het volgende op. Nu alle keren dat Uriah Heep In Hardenberg heeft gespeeld ben ik er geweest. Als ik de eerste keer vergelijk met de laatste keer dan valt het op dat ze nu veel meer publiek trekken dan enkele jaren geleden. Het visitekaartje dat ze vorig jaar hebben afgegeven tijdens het Arrow Classic Rock festival heeft daar zeker tot bij gedragen. Voor mij leeft Uriah Heep meer dan ze in een zeer lange tijd hebben gedaan. Misschien wordt het nu eens tijd om een concert te plannen in de HMH in Amsterdam. 3 concerten in een weekend zou ook 1 concert kunnen zijn in de HMH. Zou ook mooi zijn voor de band en ze verdienen het.

| Ruud Rijks

We hebben erg genoten en onze oren
hebben weer de normale ontvangstmogelijkheden en piepen niet meer.

| René en Riet Yntema

Ik zag wederom een enthousiaste band, heb volop genoten. 

| Ad van Gool

 

Wat een fantastische avond hebben we gehad, in een woord GEWELDIG!! Mijn zoon en aanstaande schoondochter, die ook mee waren, zijn nu ook besmet met het "UH virus".Na afloop nog op de foto's met Mick,Phil en Trevor. Wat schetste onze verbazing: staat "een happy fan" op de internet foto met Mick, te gek!! Dat is mijn vrouw en ze heet Marlies.

|  Herman Baars

 

Was zeker mooi in Hardenberg,heb er weer van genoten het blijft ook altijd mooi.

De band speelde als van ouds het nummer WISE MAN , het kwam goed uit de verf, erg mooi 

| Wout VisbachHet was absolutely fantabuleus. We zitten nog volledig in een roes die (hopelijk) een hele tijd gaat duren.

 Alle dank en denkbare lof naar het organiserend comitee dit het mogelijk heeft gemaakt dat elke fan ziet dat Heep een familie is. Onvergetelijk!!!!!!!!!!!!!  

| Jos Min

 

Wat een spetterend concert van Heep. Als je hun dan weer ziet spelen, wat is dat weer ouderwets gaaf. Jammer dat we weer een hele tijd moeten wachten voordat ze weer in Nederland komen. Ze brachten de fans weer helemaal in extase, tenminste ik was er een van.  

| Henk Groenewoud

 

Heb een fijna middag en avond gehad.  

| Jos van Hoof

 

Thanks to everybody, band and organisation. It was a fabulous party (again). And a grand and relaxed afterparty with the band. Special thanks to Trevor. He's the best bassplayer in the world.

|Erni de Lange

Het optreden in Zoetermeer was geweldig, ik heb erg genoten. De afterparty
was ook prima, m'n boer had meer geluk dan ik bij de lotterij (die had de
Asia CD).
 

| Mario Kersbulck

Mooi dat Wiseman gespeeld werd, was de eerste keer dat ik dat live hoorde. 
Erg leuk dat die meet and greet gehouden werd. 

| Ton Savekoul 

Het was weer een super concert, ook de afterparty was zeer geslaagd. bedankt organisatie het was een superrrr avond. groetjes  

| Henk van Houwelingen

Zoetermeer was geweldig , gelijk cd s en dvd s gekocht die we niet hebben 

Fastfinger in Triangel Café

| Chris van Leijden    

Wat een feest weer in Zoetermeer! Dit concert zal me nog lang bijblijven. Geluid goed, nummers perfect en natuurlijk handjes schudden met iedereen (behalve Lee). Op mij heeft het zeker indruk gemaakt. Wat een sympathieke gasten. Ze reageren allemaal alsof ze je al jaren kennen! 

| Marc Stoute

Was harstikke gaaf ook de after party

| Gerard Rappard

Het is net als met hardlopen, VERSLAVEND!!!!!!

| Joleen Janssen

Verder heb ik genoten in de Boerderij...en als klap op de vuurpijl won ik nog een dvd ook (nouja me vader won um...) nog weer alle nummers na luistern!! M.a.w. een top avond dankje wel!!!

| Fred Bonsink

 Mail naar Louis Rentrop Webmaster van
  www.uriah-heep.com en www.uriahheepholland.com