11 mei 2917

Voor alles over het nieuwe album van Lone ( View from the Bridge) Click hier

Alquin optreden tijdens de bezetting van het TH-bestuursgebouw (12-15 dec 1972). Het optreden was vermoedelijk op 12 of 14 december 1972.

25 januari 1973: optreden in societeit Alcuin van de studentenvereniging Sanctus Virgilius te Delft waar Alquin gebruikt maakte van de ruimtes op de zolder om te kunnen repeteren.

 

2 more weeks to subscribe for first edition of "View from the Bridge" - LONE. info@loneproject.nl 

Interview met Michel van Dijk voor de Vlaardinger

 

16 januari 2017: Er is een boek in wording over Alquin. Click hier voor meer informatie.

LONE PROJECT : FERDINAND BAKKER EN  MICHEL VAN DIJK

WWW.LONEPROJECT.NL | FACEBOOK

LONE update 05-01-2017

Beste LONE vrienden. De sponsor/voorintekening actie is gestart!
Je kunt je als sponsor opgeven door een mail te sturen naar info@loneproject.nl  . Geef aan hoeveel je wil sponsoren ( met een minimum van €25 per album) en om hoeveel exemplaren het gaat. Ook graag het juiste postadres erbij vermelden.
We verwachten de release van het album ergens in Maart. Spannende tijden dus!
Laat van je horen!
Groeten Michel & Ferdinand

LONE update 20-12-2016

Het afgelopen jaar zijn we (Michel en Ferdinand) tussen alle andere studiowerkzaamheden door druk bezig geweest het nieuw LONE album gestalte te geven.
Een zoektocht waarin we geen genoegen namen met compromissen, maar door wilden gaan totdat we beiden overtuigd waren van het concept, de tekst, de uiteindelijke uitvoering.
Deze week hebben we de laatste oneffenheden gladgestreken. Niet dat het gladde gepolijste songs zijn geworden…Integendeel. Back to the roots, maar dan wel met de gelaagdheid, die ook het vorige album en eerder werk van Alquin diepte gaf. “TransAtlantic” is misschien een mooie omschrijving.
Het album bestaat uit een 9-tal songs, waaronder het al eerder opgenomen “Miles”, dat een geheel andere interpretatie heeft gekregen, vooral ook naar aanleiding van de akoestische live-versies.
Andere titels zijn “A vary special night“, “Fifty years on”, “Mister Metroman”,”Rust”, “Hold on“,”Fog on the city”, “Sunshine at my back” en “Hollis Brown”, een bijna filmische bewerking van de Bob Dylan song.
Dan volgt nog de mastering, die we weer door Andy Tube in Engeland laten doen.
Van de release is nog even onduidelijk of dit onder een label danwel in eigen beheer gaat plaatsvinden. Wel zullen we binnenkort starten met de voorintekening/ fundraising campagne, zodat ook al aan de hoes en andere uitingen gewerkt kan worden. We willen het materiaal natuurlijk ook weer live gaan promoten met LONE.

Kortom spannende tijden. We kijken uit naar inspirerend en muzikaal 2017!

Ferdinand & Michel.